Free YouTube Downloader besplatni program za skidanje videa sa youtubea

http://i.i.cbsi.com/cnwk.1d/i/tim//2010/07/21/8419f62182630a0f8bec3519deb0e73110a8_1main-640x240_540x203.pngVolimo YouTube preuzimatelja jer bi ga tako lako zgrabiti i spasiti videa s YouTubea neiscrpnu, sve širi opskrbe. Što god vam se sviđa, ako je na videu, vjerojatno je na YouTube-u jednom ili drugom obliku. KAKO je Free YouTube Downloader je jedan od najjednostavnijih alata za taj posao smo pronašli. To ne samo preuzimanja videa s YouTubea, ali i pretvara ih i datoteke s tvrdog diska u formate možete igrati na vašem ipad, iPhone, i sličnih uređaja. Ona nudi nekoliko razina kvalitete, uključujući i HD kvaliteti, a igra svoju pretvorenu datoteku kada se obavlja posao, ako ga želite.
Pretvoriti YouTube video u raznim formatima
Više Preuzimanje Video Previews na Download.com 's YouTube kanal .
oglasi platiti račune za freeware, i iako Free YouTube Downloader ne sadrži adware, morali smo da kliknu nekoliko ekranima doći do stvarnog programa download. To je vrijedno truda, iako, budući Free YouTube Downloader je jednostavan postavke i minimalna korisničko sučelje (mislim media player) Vas brzo konfigurirati preuzimanja i paze na njih u kutu ekrana, dok radite druge stvari. Pregledavati Mi na stranici YouTube i kopirati i zalijepiti svoj URL u Free YouTube Downloader je polje za unos (također možete pregledavati na i dodati svoje vlastite datoteke). Odabrali smo za Windows Media Video iz opsežnog popisa padajućeg izlazni format opcija. Također smo odabrali najvišu kvalitetu ispisa, Full HD (1080p). Mi smo kliknuli postavki, previše; to stavimo uvijek na vrhu, zadanu mapu izlaz, simultani preuzimanja i obraćenje, jezične mogućnosti. Pomoć file browser-based koristi screenshot napraviti svaki korak jasna.
Kada smo već napravili naš izbor, pritisnuli smo preuzeli. Free YouTube Downloader je počeo preuzimanje i pretvaranje naš video gotovo trenutno (vaša veza će utjecati na brzinu) a dovršio ga pita da li smo htjeli pogledati naš video. Video otvoriti i igrati normalno u našem zadani media player. Nakon toga, počeli smo preuzimanjem i spremanje videa smo htjeli gledati kasnije. Mi se sviđa način na Free YouTube Downloader vam omogućuje da odaberete format za pojedini uređaj za pretvorbu, previše. Nemojte zaboraviti gledati neke od tih videa da ćete biti spas s Free YouTube Downloader!